Διαμονή


Στα ενοικιαζόμενα δωμάτια Siora Maria θα βρείτε ότι ακριβώς χρειάζεστε για το επαγγελματικό σας ταξίδι, τις διακοπές με την οικογένεια ή τους φίλους σας. Τα δωμάτια είναι διαμορφωμένα για τη διαμονή ενός μόνο ατόμου, δύο με διπλό ή μονά κρεβάτια-σύμφωνα με τις επιθυμίες των φίλων επισκεπτών, τριών ή και τεσσάρων ατόμων-τρίκλινα δωμάτια που μπορούν να φιλοξενήσουν άνετα και τέταρτο άτομο.
Ειδικότερα, στα ενοικιαζόμενα δωμάτια Siora Maria διατίθενται:

Δίκλινα Δωμάτια:
Τα δωμάτια βρίσκονται σε όροφο. Κάθε δωμάτιο διαστάσεων 30 τμ. διαθέτει διπλό κρεβάτι ή 2 μονά, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, μπάνιο, τραπέζι και φυσικά τηλεόραση, a/c και μεγάλη βεράντα. Πατήστε για να δείτε φωτογραφίες

Τρίκλινα Δωμάτια:
Τα δωμάτια βρίσκονται σε όροφο. Κάθε δωμάτιο διαστάσεων 30 τμ. διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι και ένα μονό, κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη, μπάνιο, τραπέζι, τηλεόραση, a/c και μεγάλη βεράντα. Πατήστε για να δείτε φωτογραφίες

Τετράκλινα Δωμάτια:
Στα τρίκλινα δωμάτια, πλήρως εξοπλισμένα, διαστάσεων 30 τμ. είναι δυνατή η προσθήκη επιπλέον κρεβατιού για τη διαμονή και τέταρτου ατόμου. Τα δωμάτια είναι αρκετά ευρύχωρα ώστε να είναι δυνατή και άνετη ακόμα και η τοποθέτηση πάρκου ή κούνιας για μικρότερο παιδάκι.

Εκδηλώσεις

Στην Κεφαλονιά εκδηλώσεις από όλο το φάσμα της τέχνης, του πολιτισμού και του αθλητισμού λαμβάνουν χώρα καθ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Προσελκύουν δε άτομα κάθε ηλικίας και ιδιοσυγκρασίας.
Διαβάστε περισσότερα...

Ενδιαφέροντα

Στο νησί μας δεν θα βαρεθείτε ποτέ. Μπορείτε να επισπευτείτε τις πανέμορφες παραλίες, το βουνό, σπήλαια, μουσεία, μνημεία και μοναστήρια και φυσικά να ασχοληθείτε με κάθε είδους αθλητική δραστηριότητα.
Διαβάστε περισσότερα...

Online

Αναζητήστε την ημερομηνία που θέλετε και κάντε την κράτηση άμεσα.


Αξιολόγηση